Barn växer snabbt ur sina kläder och föräldrarna tvingas ofta att köpa nya. Att skänka de gamla kläderna till välgörenhet är nyttigt för barnen att se samtidigt som du gör en god gärning.

Lärorikt för barnen

Barn är mycket modemedvetna idag och vill gärna ha märkeskläder. Många av oss väljer att handla på Kids Brand Store till våra barn när de börjar växa ur sina gamla kläder. Det är förståeligt att vi gärna handlar till barnen på Kids Brand Store eftersom deras kläder är både prisvärda och kvalitativa, men det är onödigt att de gamla kläderna blir liggandes i garderoben. Det bästa du kan göra är att skänka kläderna till välgörenhet efter att barnen fått nya kläder. Då lär sig barnen att man ska ta vara på gamla saker och att det finns barn som inte har det lika bra.

Välja en välgörenhet

Om du inte vet var du ska skänka kläderna är det lättaste sättet att lämna in dem i en second hand butik som arbetar ideellt. Då går överskottet till behövande på olika platser. Ett alternativ är att annonsera ut kläderna på sociala medier och skänka dem till familjer som behöver kläder.