Välgörenhet innebär att hjälpa människor i nöd genom att ge bort pengar, mat, kläder, medicin och liknande. Det här är en osjälvisk handling som många människor är beredda att göra utan att förvänta sig något tillbaka. I Sverige skänker en majoritet av befolkningen pengar till välgörenhet – två av tre människor skänker ungefär nio miljarder kronor varje år sammanlagt. Att skänka pengarna till en välgörenhetsorganisation ser till att pengarna når fram till de som behöver det mest.

 

Det finns många fördelar med att driva en verksamhet som sysslar med välgörenhet och till din hjälp kan du hyra kontor. Genom att hyra ett kontor med centralt läge i Stockholm kan du underlätta för människor att skänka pengar.

Hitta lediga kontor via Workaround

Det är klokt att hitta lediga kontor att hyra med tanke på den rådande fastighetsmarknaden. Att köpa en fastighet i storstaden med ett centralt läge är inte det billigaste och konkurrensen är hård. Samtidigt har läget för ditt företag en stor betydelse eftersom det påverkar hur lätt kollegor, kunder och eventuella affärspartners kan hitta dig.

Oroa dig inte, idén om kontor Stockholm är fortfarande fullt möjlig! Via den kostnadsfria och transparenta jämförelsetjänsten Workaround har det aldrig varit enklare att hitta lediga kontor i Stockholm. Här finns det tusentals kontor att välja mellan i alla attraktiva områden som Stockholm city, Södermalm, Östermalm, Vasastan och Solna.

Låter dig hitta exakt det kontor du behöver

Workaround har en karta med prickar som visar var det finns lediga kontor över hela staden och du får på så sätt en tydlig översikt. Själva kartan har funktionen ”sök via karta” som du kan aktivera och med den uppdateras sökresultaten automatiskt när du rör, scrollar och zoomar in eller ut på kartan. Vidare har du möjligheten att sortera sökresultaten efter kategorierna kontorstyp, storlek, pris, varumärken samt övriga faciliteter som parkering, mötesrum. möblering, med mera. När du har hittat ett ledigt kontor du gillar kan du ofta välja mellan en flexibel och fast kontorsplats. Den flexibla kontorsplatsen är billigare och innebär att du får en ledig plats för dagen medan du får ett bestämd ställe med en fast kontorsplats.

Förutom kontorsplatsen ingår i de flesta fall:

  • Wifi.
  • Tillgång 24/7.
  • Bemannad reception.
  • Kaffe.
  • Kök.
  • Städning.
  • Larm.
  • Printer.

Gör världen till en bättre plats

Det gamla ordspråket om att det är lyckligare att ge än att få kan inte stämma mycket bättre. Med en välgörenhetsorganisation i ett centralt läge i Stockholm säkerställer du att världen blir en bättre plats. Pengarna som skänks kan användas för att bekämpa fattigdom, misär, konflikter, sjukdomar och andra problem som drabbar miljontals runt omkring i världen. Det här ger ett syfte som verkligen skapar värde och förändrar människors liv till det bättre.

Dina handlingar kommer att synas i stor skala och ryktet om vad din organisation gör för andra sprider sig snabbt. Det främjar solidaritet och förbättrar gemenskapen, inte minst genom att motivera människor att vara medvetna om sina medmänniskor och vilja ge stöd till de mest behövande.